Magazin > VIP
3097 ogledov

Zvezdnik Bega iz zapora preprečil veliko katastrofo

michael rapaport
Michael Rapaport je pravi junak.

Igralec Michael Rapaport je preprečil letalsko nesrečo. Zvezdnik se je iz Teksasa vračal v Los Angeles, ko je eden od potnikom med letom skušal odpreti zasilni izhod.

Rapaport je z nekaj nekdanjimi igralci košarke sedel v prvem razredu in spal, ko ga je potnik na sosednjem sedežu nenadoma zbudil. Pogledal je nazaj in zagledal moškega, ki je poskušal odpreti vrata letala. "Vstal sem, napol sem še spal, s slušalkami v ušesih in mu roko položil na ramo ter ga trikrat vprašal, kaj počne. Ko sem ga to drugič vprašal, je še vedno držal vrata. Nato sem ga potisnil na sedež. Vse se je zgodilo v 45 sekundah,“ je povedal igralec, znan tudi po stranski vlogi v seriji Beg iz zapora.

Moški se mu ni upiral, je pa menda ves čas poskušal priti do vrat. Ostali potniki in stevardese so ga nato zaprli v stranišče in letalo je varno pristalo.

Kot je povedal predstavnik letalske družbe American Airlines, je potnika iz Vietnama policija zaslišala, nato pa izpustila. Moški ni razumel angleško, zato se je zmedel, ko je iskal stranišče, ki se je nahajalo le nekaj metrov stran od zasilnega izhoda.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.