Zvezdnik naj bi posilil 20 žensk

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Je eden največjih zvezdnikov na Kitajskem.
Oglej si celoten članek

Kris Wu je zaslovel kot član K-pop skupine EXO, leta 2012 se je odločil za samostojno pot in si na Kitajskem ustvaril ime kot model, voditelj in pevec. Njegova popularnost je bila neverjetna, zato je vest, da so ga pretekli konec tedna aretirali, šokirala celo državo.

30-letnik naj bi z alkoholom in lažnimi obljubami ženske silil v spolne odnose. Do sedaj se je javilo že več kot 20 žensk, ki zvezdniku očitajo "neprimerno vedenje".

Prva, ki se je oglasila, je bila študentka Du Meizhu, ki je na družbenem omrežju povedala, da je Wuja spoznala, ko ji je bilo 17 let. Povabil jo je na zabavo v svoje stanovanje, kjer so jo silili v pitje alkohola. Izgubila je zavest, naslednji dan pa se je zbudila v njegovi postelji. Zvezdnikovi sodelavci so poskušali kupiti njen molk, ko je zavrnila njihovo ponudbo, so ji grozili s tožbo. Po njeni izpovedi se je oglasilo še več žensk s podobnimi zgodbami.

Du Meizhu trdi, da pevec uporablja različne metode, s katerimi ženske, med njimi tudi mladoletnice, prepričuje v spolne odnose. Med drugim jim je obljubljal vlogo v njegovih spotih ali televizijskih produkcijah. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:54 3. Avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.