Magazin > VIP
7418 ogledov

Zvezdnik naj bi posilil 20 žensk

Kris Wu Profimedia
Je eden največjih zvezdnikov na Kitajskem.

Kris Wu je zaslovel kot član K-pop skupine EXO, leta 2012 se je odločil za samostojno pot in si na Kitajskem ustvaril ime kot model, voditelj in pevec. Njegova popularnost je bila neverjetna, zato je vest, da so ga pretekli konec tedna aretirali, šokirala celo državo.

30-letnik naj bi z alkoholom in lažnimi obljubami ženske silil v spolne odnose. Do sedaj se je javilo že več kot 20 žensk, ki zvezdniku očitajo "neprimerno vedenje".

Prva, ki se je oglasila, je bila študentka Du Meizhu, ki je na družbenem omrežju povedala, da je Wuja spoznala, ko ji je bilo 17 let. Povabil jo je na zabavo v svoje stanovanje, kjer so jo silili v pitje alkohola. Izgubila je zavest, naslednji dan pa se je zbudila v njegovi postelji. Zvezdnikovi sodelavci so poskušali kupiti njen molk, ko je zavrnila njihovo ponudbo, so ji grozili s tožbo. Po njeni izpovedi se je oglasilo še več žensk s podobnimi zgodbami.

Du Meizhu trdi, da pevec uporablja različne metode, s katerimi ženske, med njimi tudi mladoletnice, prepričuje v spolne odnose. Med drugim jim je obljubljal vlogo v njegovih spotih ali televizijskih produkcijah. 
 

Komentarjev 1
  • Stacy_Ryan 15:54 03.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦