Zvezdnik si je po sporu z ženo vzel življenje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zvezdnik franšize Power Rangers si je sodil sam.
Oglej si celoten članek

Igralec Jason David Frank si je v soboto po sporu z ženo Tammie, ki je avgusta vložila ločitvene dokumente, sodil sam, poročajo tuji mediji. Spor naj bi se začel po tem, ko sta se prijavila v hotel. Čeprav sta rezervirala ločeni sobi, je tisto noč v Tammiejini počilo, in to tako močno, da je moralo posredovati  osebje hotela. Čez nekaj ur sta se spet zapletla v prepir in 49-letnik je ženo vrgel iz svoje sobe. Ob 5. uri je Tammie poklicala policijo, ker se je zbala za moža. 

Frank je najbolj znan po vlogi Tommyja Oliverja v Power Rangersih. Tammie se je od svoje velike ljubezni poslovila po Instagramu. "Izguba moje sorodne duše. Jason, ne morem živeti brez tebe. Da, imela sva težave, kot jih imajo v vsakem zakonu, a sva se pred meseci strinjala, da se je za najinega vredno boriti. Globoki pogovori, ranljivost, odpuščanje na obeh straneh. Izgubljena sem, ranjena in uničena. Izgubila sem svojo edino ljubezen," je zapisala. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 22:56 23. November 2022.

    1 pussy down, many, many to go...

  • 18:43 23. November 2022.

    Nehajte že s temi zavajajočimi senzacionalnimi (pod)naslovi. Kdor si vzame življenje, da bi se izognil kazni (ali vesti) si sodi …

  • 18:37 23. November 2022.

    Bedak ! Če še nista ločena.. bo še dedvala po njemu..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.