Magazin > VIP
43303 ogledov

Zvezdnik si je po sporu z ženo vzel življenje

jason david frank Profimedia
Zvezdnik franšize Power Rangers si je sodil sam.

Igralec Jason David Frank si je v soboto po sporu z ženo Tammie, ki je avgusta vložila ločitvene dokumente, sodil sam, poročajo tuji mediji. Spor naj bi se začel po tem, ko sta se prijavila v hotel. Čeprav sta rezervirala ločeni sobi, je tisto noč v Tammiejini počilo, in to tako močno, da je moralo posredovati  osebje hotela. Čez nekaj ur sta se spet zapletla v prepir in 49-letnik je ženo vrgel iz svoje sobe. Ob 5. uri je Tammie poklicala policijo, ker se je zbala za moža. 

Frank je najbolj znan po vlogi Tommyja Oliverja v Power Rangersih. Tammie se je od svoje velike ljubezni poslovila po Instagramu. "Izguba moje sorodne duše. Jason, ne morem živeti brez tebe. Da, imela sva težave, kot jih imajo v vsakem zakonu, a sva se pred meseci strinjala, da se je za najinega vredno boriti. Globoki pogovori, ranljivost, odpuščanje na obeh straneh. Izgubljena sem, ranjena in uničena. Izgubila sem svojo edino ljubezen," je zapisala. 

 

Komentarjev 5
  • SlavkoKrizman 22:56 23.november 2022.

    1 pussy down, many, many to go...

  • MaloNor 18:43 23.november 2022.

    Nehajte že s temi zavajajočimi senzacionalnimi (pod)naslovi. Kdor si vzame življenje, da bi se izognil kazni (ali vesti) si sodi sam. Če pa obupa pa si NI SODOL!.

  • kapibara1 18:37 23.november 2022.

    Bedak ! Če še nista ločena.. bo še dedvala po njemu..