Zvezdnik Somraka se je odzval na grde komentarje, da se stara

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V Hollywoodu morajo tudi mladi moški poslušati komentarje o tem, kako "slabo" se starajo.
Oglej si celoten članek

Foto: FameFlynet Taylor Lautner, Kristen Stewart, Robert Pattinson Zvezda franšize Somrak, Taylor Lautner, se je odzval na komentarje, da se ni "lepo postaral". "Ravnokar sem se vrnil s teka. Dobro sem se počutil v svoji koži, poskušam ostati fizično in duševno zdrav," je povedal v videu in nadaljeval: "Nekaj moram deliti z vami, saj sem po teku skočil na Instagram."

S sledilci je nato delil nekaj komentarjev, ki so govorili o njegovem videzu. "Videti je tako star. Kaj za vraga se je zgodilo?" se glasi eden od zapisov. "Če bi to prebral pred desetimi, petimi, morda dvema, tremi leti, bi me prizadelo. Skril bi se v luknjo," je povedal 31-letni igralec, ki je z oboževalci delil še modrost: "Vrednost najdeš tam, kamor jo daješ. Če bo občutek lastne vrednosti temeljil na tem, kaj drugi mislijo o vas, se boste točno tako tudi počutili. Če pa bo temeljil na vašem zavedanju o tem, kdo ste, kaj vam je pomembno, kaj imate radi, vas takšne stvari ne bodo prizadele."

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.