Magazin > VIP
1749 ogledov

Zvezdnik Somraka se je odzval na grde komentarje, da se stara

taylor lautner Profimedia
V Hollywoodu morajo tudi mladi moški poslušati komentarje o tem, kako "slabo" se starajo.

Taylor Lautner, Kristen Stewart, Robert Pattinson | Avtor: FameFlynet FameFlynet
Zvezda franšize Somrak, Taylor Lautner, se je odzval na komentarje, da se ni "lepo postaral". "Ravnokar sem se vrnil s teka. Dobro sem se počutil v svoji koži, poskušam ostati fizično in duševno zdrav," je povedal v videu in nadaljeval: "Nekaj moram deliti z vami, saj sem po teku skočil na Instagram."

S sledilci je nato delil nekaj komentarjev, ki so govorili o njegovem videzu. "Videti je tako star. Kaj za vraga se je zgodilo?" se glasi eden od zapisov. "Če bi to prebral pred desetimi, petimi, morda dvema, tremi leti, bi me prizadelo. Skril bi se v luknjo," je povedal 31-letni igralec, ki je z oboževalci delil še modrost: "Vrednost najdeš tam, kamor jo daješ. Če bo občutek lastne vrednosti temeljil na tem, kaj drugi mislijo o vas, se boste točno tako tudi počutili. Če pa bo temeljil na vašem zavedanju o tem, kdo ste, kaj vam je pomembno, kaj imate radi, vas takšne stvari ne bodo prizadele."

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.