Zvezdnika se očitno nista razšla kot prijatelja

Foto: EPA sean penn, charlize theron Foto: Profimedia sean penn, charlize theron Foto: Profimedia sean penn, charlize theron Foto: Profimedia sean penn, charlize theron Foto: Profimedia sean penn, charlize theron Foto: EPA sean penn, charlize theron Foto: EPA sean penn, charlize theron Foto: EPA sean penn, charlize theron
Prvo snidenje v javnosti. Sean Penn in Charlize Theron sta v Cannesu promovirala skupni projekt.
Oglej si celoten članek

Te tiskovne konference so se mediji najbolj veselili. Prvič po koncu zveze sta se namreč skupaj v javnosti pokazala Sean Penn in Charlize Theron. Zvezdnika sta promovirala Pennov film The Last Face, ki ga je občinstvo menda precej slabo sprejelo.

Še lani sta se igralca stiskala na rdeči preprogi, letos pa je bila med njima ob vsaki priložnosti precejšnja varnostna razdalja. Na tiskovni konferenci se zvezdnika nista niti pogledala. Ko je Penn dobil vprašanje, kaj pravi o Charlizini igri, naj bi mlačno odgovoril, da ceni vsak talent.

Zvečer na rdeči preprogi sta se zvezdnika sicer pozdravila z objemom, a je delovalo precej (slabo) zaigrano.

Zvezo naj bi čez noč prekinila Charlize. Tega igralka ni zanikala, je pa demantirala govorice, da, potem ko ga je dala na čevelj, ni več odgovarjala na njegove klice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.