Zvezdniki prek YouTuba voščili Kristen

Na velikonočni ponedeljek je svoj 22. rojstni dan praznovala ljubka Kristen Stewart. Igralki so prek YouTuba voščili kar trije zvezdniki.
Oglej si celoten članek

Igralko Kristen Stewart so soigralci iz filma Sneguljčica in lovec presenetili z izvirnimi rojstnodnevnimi voščili. Charlize Theron, Chris Hemsworth in Sam Claflin so ji prek Youtuba pripravili prijazna videovoščila. Najbolj zgovorna je bila Charlize, ki se s Stewartovo menda odlično razume. Igralki sta se povezali med kuhanjem obrokov na snemanju, saj sta menda obe strastni kuharici. Kristen prek YouTuba sicer ni čestital njen slavni izbranec Robert Pattinson, sta jo pa zato lepo presenetila zapeljiva Chris Hemsworth in Sam Claflin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.