Zvezdniki v šoku in strahu

Foto: Žurnal24 To je grad Nicolasa Cagea.
Vas zanima, kako živi Cruise? Je DiCapriov vrt urejen? Kako pa je videti bazen Anistonove?
Oglej si celoten članek

Tudi vi lahko iz varnega zavetja svojega doma pokukate v življenja zvezdnikov. To omogoča celebrityAddressAerial.com, ki je med zvezdniki trenutno najbolj osovražen spletni naslov.

Stran obstaja že dve leti in v tem času jim je uspelo zbrati na tisoče domačih naslovov zvezdnikov. Brskanje po njihovi bazi na mesec stane 6,64 evra. Za ta denar dobite natančen opis zvezdniške vile (koliko je sob, kako veliko je posestvo in koliko zelencev so slavni za svoj domek odšteli) in posnetek posestva s ptičje perspektive.

Zanjo do pred kratkim nihče ni vedel. Do slave je prišla zaradi tolpe mladostnikov, ki naj bi pred kratkim vdrli v vilo Lindsay Lohan in tudi v dom Paris Hilton. Kot so povedali med zaslišanjem, jim je zgoraj omenjena spletna stran pomagala pri pripravah.

Zvezdniki so nad podatki, ki jih razkrivajo upravljavci strani, ogorčeni. Tudi Marc Geragos, znan hollywoodski odvetnik, je stran označil za priročnik tatov in zalezovalcev. Te obtožbe ustanovitelj portala ostro zavrača. Pa četudi se zaveda, da lahko zahvaljujoč njemu vsi neposredno pišejo svojemu najljubšemu zvezdniku ali ga celo obiščejo. Obisk, ki ga po vsej verjetnosti ne bodo veseli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.