Magazin > VIP
19 ogledov

Zvezdniki v šoku in strahu

To je grad Nicolasa Cagea. Žurnal24 main
Vas zanima, kako živi Cruise? Je DiCapriov vrt urejen? Kako pa je videti bazen Anistonove?

Tudi vi lahko iz varnega zavetja svojega doma pokukate v življenja zvezdnikov. To omogoča celebrityAddressAerial.com, ki je med zvezdniki trenutno najbolj osovražen spletni naslov.

Stran obstaja že dve leti in v tem času jim je uspelo zbrati na tisoče domačih naslovov zvezdnikov. Brskanje po njihovi bazi na mesec stane 6,64 evra. Za ta denar dobite natančen opis zvezdniške vile (koliko je sob, kako veliko je posestvo in koliko zelencev so slavni za svoj domek odšteli) in posnetek posestva s ptičje perspektive.

Zanjo do pred kratkim nihče ni vedel. Do slave je prišla zaradi tolpe mladostnikov, ki naj bi pred kratkim vdrli v vilo Lindsay Lohan in tudi v dom Paris Hilton. Kot so povedali med zaslišanjem, jim je zgoraj omenjena spletna stran pomagala pri pripravah.

Zvezdniki so nad podatki, ki jih razkrivajo upravljavci strani, ogorčeni. Tudi Marc Geragos, znan hollywoodski odvetnik, je stran označil za priročnik tatov in zalezovalcev. Te obtožbe ustanovitelj portala ostro zavrača. Pa četudi se zaveda, da lahko zahvaljujoč njemu vsi neposredno pišejo svojemu najljubšemu zvezdniku ali ga celo obiščejo. Obisk, ki ga po vsej verjetnosti ne bodo veseli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.