Zvezdniška zasedba pri Oprah

Foto: Žurnal24 Oprah Winfrey Foto: Žurnal24 Rosie O'Donnell Foto: Žurnal24 Aretha Franklin Foto: Žurnal24 Michael Jordan Foto: Žurnal24 Jerry Seinfeld Foto: Žurnal24 Stevie Wonder Foto: Žurnal24 Jamie Foxx Foto: Žurnal24 Oprah Winfrey Foto: Žurnal24 Alicia Keys Foto: Žurnal24 Gayle King
Kraljica pogovornih oddaj Oprah Winfrey se po 25 letih poslavlja od svoje pogovorne oddaje The Oprah Winfrey Show. Zadnji deli bodo na sporedu 23., 24. in 25. maja.
Oglej si celoten članek

Kraljica pogovornih oddaj Oprah Winfrey se bo od svojega šova, ki mu je posvetila celih 25 let, poslovila v velikem slogu. V oddaji (zadnji deli bodo na sporedu 23., 24. in 25. maja), bo namreč gostila številne zvezdnike, ki so s svojimi zgodbami navduševali, marsikdaj pa tudi šokirali gledalce.

 

Trinajsttisočglava množica, ki se je udeležila snemanja zadnjih dveh delov v areni košarkarskega moštva Chicago Bulls, je bila priča pravi plejadi znanih osebnosti svetovnega kova.

Oprah so se namreč prišli poklonit Madonna, Beyoncé, Halle Berry, Tom Hanks, Will Smith in njegova soproga Jada Pinkett-Smith, Jerry Seinfeld, Tyler Perry, Michael Jordan, Maya Angelou, Simon Cowell, Tom Cruise in njegova soproga Katie Holmes, Alicia Keys, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Jamie FoxxGayle King, Maria Shriver, Queen Latifah, Usher, Rosie O'Donnell in Patti LaBelle, ki so ji v en glas peli hvalnice in se ji zahvaljevali za dobra dela, ki jih v oddaji ni manjkalo.

 

V oddaji se je pojavil tudi njen dolgoletni partner Stedman Graham, ki se sicer v javnosti ne izpostavlja.

Vidno ganjena in solzna Oprah se je zahvalila svojim gostom in gledalcem. Povabljenci pa so se z njo še dolgo v noč zabavali v enem izmed tamkajšnjih hotelov. 

Oprah se bo zdaj posvetila svoji kabelski televiziji OWN, ki je z oddajanjem začela januarja letos.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.