Magazin > VIP
29 ogledov

Zvezdniška zasedba pri Oprah

Oprah Winfrey
1/10
Žurnal24 main
Kraljica pogovornih oddaj Oprah Winfrey se po 25 letih poslavlja od svoje pogovorne oddaje The Oprah Winfrey Show. Zadnji deli bodo na sporedu 23., 24. in 25. maja.

Kraljica pogovornih oddaj Oprah Winfrey se bo od svojega šova, ki mu je posvetila celih 25 let, poslovila v velikem slogu. V oddaji (zadnji deli bodo na sporedu 23., 24. in 25. maja), bo namreč gostila številne zvezdnike, ki so s svojimi zgodbami navduševali, marsikdaj pa tudi šokirali gledalce.

 

Trinajsttisočglava množica, ki se je udeležila snemanja zadnjih dveh delov v areni košarkarskega moštva Chicago Bulls, je bila priča pravi plejadi znanih osebnosti svetovnega kova.

Oprah so se namreč prišli poklonit Madonna, Beyoncé, Halle Berry, Tom Hanks, Will Smith in njegova soproga Jada Pinkett-Smith, Jerry Seinfeld, Tyler Perry, Michael Jordan, Maya Angelou, Simon Cowell, Tom Cruise in njegova soproga Katie Holmes, Alicia Keys, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Jamie FoxxGayle King, Maria Shriver, Queen Latifah, Usher, Rosie O'Donnell in Patti LaBelle, ki so ji v en glas peli hvalnice in se ji zahvaljevali za dobra dela, ki jih v oddaji ni manjkalo.

 

V oddaji se je pojavil tudi njen dolgoletni partner Stedman Graham, ki se sicer v javnosti ne izpostavlja.

Vidno ganjena in solzna Oprah se je zahvalila svojim gostom in gledalcem. Povabljenci pa so se z njo še dolgo v noč zabavali v enem izmed tamkajšnjih hotelov. 

Oprah se bo zdaj posvetila svoji kabelski televiziji OWN, ki je z oddajanjem začela januarja letos.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.