Zvezdo je dobila tudi Zvončica

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Pravljična vila Zvončica, ki je postala ena izmed ikon Disneyjevega imperija, je v torek dobila svojo zvezdo na hollywoodskem Pločniku slavnih.
Oglej si celoten članek

Drobna vila Zvončica, ki je Petru Panu pomagala otroke odpeljati na čarobni izlet v deželo Nije, je Disneyjev lik postala leta 1953 z animiranim filmom Peter Pan, kjer je bila upodobljena kot nagajiva vila s krili in izrazito žensko postavo. Upodobitev iz 1953 je mnoge ljubitelje izvirne zgodbe sicer zgrozila, je pa iz Zvončice ustvarila legendo.

Zvončica je na odkritje svoje zvezde, ki nosi številko 2418, prišla v svoji značilni opravi – kratki zeleni oblekici s krilci. Odkritje zvezde je sovpadlo z ameriško premiero animiranega filma Tinker Bell and the Great Fairy Rescue, v katerem je Zvončici glas posodila igralka Mae Whitman. Igralka Lucy Liu je postala vila Silvermist, Raven Symone pa je s svojim glasom vdihnila življenje vili Iderissi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.