Zvito: Da Meghan ne bo na kronanje, je bil načrt kraljeve družine

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Harry bo prišel sam.
Oglej si celoten članek

6. maja bomo na kronanju kralja Karla III. videli le Harryja. Njegova soproga ostaja v ZDA, menda zato, ker na ta dan rojstni dan praznuje njun sin Archie. Govori pa se, da sta zakonca Sussex na dvor poslala več zahtev, s katerimi sta pogojevala svoj prihod, med drugim sta želela imeti besedo tudi pri sedežnem redu. Kralj je vse zavrnil in Meghan sedaj kuha mulo.

Radar pa poroča, da si je dvor želel, da bi v London pripotoval le Harry in da so bili oni tisti, ki so postavljali pravila, in to takšna, za katera so vedeli, da jih vojvodinja Sussexa nikoli ne bo sprejela. Harryja želijo vsaj za nekaj časa izolirati in ga "spraviti k pameti". "Kraljeva družina želi Harryja pripeljati domov, dvigniti dvižni most in pustiti Meghan pred vrati," je mediju zaupal vir, ki tudi pravi, da je bilo vabilo na dogodek oblikovano tako, da je zvenelo čim bolj neprivlačno. Med drugim je bilo kraljevima imigrantoma jasno povedano, da pri kronanju ne bosta igrala pomembnejše vloge. "Vidnejši člani družine so stiskali pesti, da bo Harryja občutek dolžnosti prisilil v udeležbo na najpomembnejšem dogodku v življenju njegovega očeta."

Pika na i pa naj bi bila želja Kate Middleton, ki je menda izjavila, da Meghan ne želi videti, če bo prišla, pa bo morala sedeti nekje zadaj. Sedaj je že znano, kam so posedli Harryja. Ne bo mu všeč ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:55 29. April 2023.

    Spet nas posiljujete s Karlom... pa kaj imamo mi s temi Švabi (Saxe-Coburg & Gotta)?????

  • 13:52 29. April 2023.

    Dvorske norčije !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.