Magazin > VIP
29262 ogledov

Kakšna brca: Znano, kam bodo na kronanju posedli Harryja

princ harry Profimedia
S sedežnim redom Harry verjetno ne bo zadovoljen.

Kronanje kralja Karla III. se naglo približuje. Kot je znano, bo v London na veliki dogodek prišel le Harry, Meghan pa bo ostala doma. Uradno zato, ker na ta dan 4. rojstni dan praznuje njun sin Archie. Govori pa se, da je Meghan na dvor poslala seznam zahtev, med drugim je želela imeti zadnjo besedo pri sedežnem redu. Njene želje so zavrnili ... Že pretekli teden je odjeknila vest, da bodo vojvodo Sussexa "izolirali" od vidnejših članov družine. Kot kaže, so bila namigovanja resnična. Mediji pišejo, da bodo Harryja posedli 10 vrst za kraljevimi pomembneži. 

Morda pa si je sedež čisto zadaj izbral kar sam. Paul Burrell, nekdanji butler princese Diane, namreč pravi, da se bo Harryju mudilo ... "Z drugimi člani družine ne želi preživeti veliko časa," je dejal in dodal, da je prepričan, da bo vojvoda Veliko Britanijo zapustil v roku 24 ur. 

Kakor koli že, čeprav so odnosi v družini po objavi Harryjeve knjige napeti, naj bi bil Karel po besedah Burrella presrečen, da bosta na ta dan ob njem oba sinova. 

 

Komentarjev 6
  • Toma 22:02 24.april 2023.

    Ha,ha! Jaz pa sem v deveti vrsti za devetimi gorami!

  • darefoks 19:17 24.april 2023.

    ne briga me ta drek nič

  • Friderik1950 12:54 24.april 2023.

    Rezerva na rezervni klopi.