Zvodnik Dennis Hof spal s 4000 ženskami

Foto: Profimedia dennis hof Foto: Profimedia dennis hof Foto: Profimedia dennis hof Foto: Profimedia dennis hof
Kdo je Dennis Hof, lastnik bordela Love Ranch, v katerem bi skoraj umrl Lamar Odom.
Oglej si celoten članek

Dennis Hof v javnosti zatrjuje, da je uspešen poslovnež s čisto vestjo, ki ga skrbi za dobrobit deklet, ki delajo zanj, a njegova avtobiografija razkriva, da temu očitno ni tako.

V knjigi The Art of the Pimp: One Man’s Search for Love, Sex and Money so med drugim navedeni izsledki psihološke raziskave, ki razkrivajo, da je Hof narcis s sadističnimi nagnjeni do žensk. 69-letnik, ki je bil poročen že trikrat, je to sicer zanikal. Pravi, da svoje ljubimke, med katerimi so tudi najstnice, razvaja z darili in ljubeznivostmi. Zanj dela 500 deklet, ki ga naslavljajo z "očka", mnoge naj bi pred podpisom pogodbe povabil v svojo spalnico, da bi se prepričal o njihovih talentih. Hof tudi trdi, da je spal s 4000 ženskami in da je mnogim poklonil osem orgazmov naenkrat.

Priznava, da monogamija ni zanj in da se morajo njegove izbranke strinjati in sodelovati pri seksu v troje. Všeč so mu mlade in suhe blondinke, ki jih, če v njegovih očeh niso popolne, pošlje tudi k lepotnemu kirurgu. Njegovi zaposleni se morajo držati "Bunny biblije", v kateri so zabeleženi standardi, ki jih od njih pričakuje. Med drugim jih ne sme videti v kavbojkah, s strankami pa morajo delati kot s kralji.

Hofu je pomemben le posel. To je spoznala tudi Odomova žena Khloe Kardashian. Ta ga je prosila, naj v javnosti ne daje izjav, on pa ji je na to prošnjo odgovoril: "Pojdi k vragu.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.