Magazin > VIP
78 ogledov

Zvodnik Dennis Hof spal s 4000 ženskami

dennis hof
1/4
Profimedias
Kdo je Dennis Hof, lastnik bordela Love Ranch, v katerem bi skoraj umrl Lamar Odom.

Dennis Hof v javnosti zatrjuje, da je uspešen poslovnež s čisto vestjo, ki ga skrbi za dobrobit deklet, ki delajo zanj, a njegova avtobiografija razkriva, da temu očitno ni tako.

V knjigi The Art of the Pimp: One Man’s Search for Love, Sex and Money so med drugim navedeni izsledki psihološke raziskave, ki razkrivajo, da je Hof narcis s sadističnimi nagnjeni do žensk. 69-letnik, ki je bil poročen že trikrat, je to sicer zanikal. Pravi, da svoje ljubimke, med katerimi so tudi najstnice, razvaja z darili in ljubeznivostmi. Zanj dela 500 deklet, ki ga naslavljajo z "očka", mnoge naj bi pred podpisom pogodbe povabil v svojo spalnico, da bi se prepričal o njihovih talentih. Hof tudi trdi, da je spal s 4000 ženskami in da je mnogim poklonil osem orgazmov naenkrat.

Priznava, da monogamija ni zanj in da se morajo njegove izbranke strinjati in sodelovati pri seksu v troje. Všeč so mu mlade in suhe blondinke, ki jih, če v njegovih očeh niso popolne, pošlje tudi k lepotnemu kirurgu. Njegovi zaposleni se morajo držati "Bunny biblije", v kateri so zabeleženi standardi, ki jih od njih pričakuje. Med drugim jih ne sme videti v kavbojkah, s strankami pa morajo delati kot s kralji.

Hofu je pomemben le posel. To je spoznala tudi Odomova žena Khloe Kardashian. Ta ga je prosila, naj v javnosti ne daje izjav, on pa ji je na to prošnjo odgovoril: "Pojdi k vragu.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.