Med vegane s kebabom

Foto: Index.hr
Foto: Index.hr
Aktivisti za pravice živali so ponoreli, ko se je med njimi sredi protesta v New Yorku sprehodil moški, ki je jedel "šiš kebab", poroča New York Times.
Oglej si celoten članek

Moški je z nasmehom na obrazu jedel meso pred vegani in jih provociral, ti pa so jezno kričali nanj in ga žalili. Video je bil objavljen na Twitterju, zabeleženih ima 2,5 milijona ogledov.

»Ti si odvraten, kdo pa misliš, da si? Strahopetec!« mu je zakričal eden od protestnikov. Toda položaj je ušel izpod nadzora, ko je nekdo drug izmed protestnikov začel kričati moškemu v obraz. »Je dober občutek? Tvoj način ubijanja živali, je dober občutek, kaj?" je zavpila protestnica, po njenem monologu pa je bilo v ozadju slišati nekoga, ki je vpil: »Sramota,« krike so pospremili ogorčeni pogledi.

Iz posnetka je razvidno, da je bila v bližini tudi policija, moškega, ki je pred vegani jedel meso, pa komentarji niso prav nič razburili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.