2325 ogledov

Med vegane s kebabom

Index.hr
Aktivisti za pravice živali so ponoreli, ko se je med njimi sredi protesta v New Yorku sprehodil moški, ki je jedel "šiš kebab", poroča New York Times.

Moški je z nasmehom na obrazu jedel meso pred vegani in jih provociral, ti pa so jezno kričali nanj in ga žalili. Video je bil objavljen na Twitterju, zabeleženih ima 2,5 milijona ogledov.

»Ti si odvraten, kdo pa misliš, da si? Strahopetec!« mu je zakričal eden od protestnikov. Toda položaj je ušel izpod nadzora, ko je nekdo drug izmed protestnikov začel kričati moškemu v obraz. »Je dober občutek? Tvoj način ubijanja živali, je dober občutek, kaj?" je zavpila protestnica, po njenem monologu pa je bilo v ozadju slišati nekoga, ki je vpil: »Sramota,« krike so pospremili ogorčeni pogledi.

Iz posnetka je razvidno, da je bila v bližini tudi policija, moškega, ki je pred vegani jedel meso, pa komentarji niso prav nič razburili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.