Švedi v solzah že pred prvo tekmo

Foto: Epa švedska navijači
Veliko razočaranje za kopico švedskih navijačev.
Oglej si celoten članek

Odpovedan čarterski polet pomeni, da bo okoli 150 švedskih nogometnih navijačev zamudilo današnjo uvodno tekmo Švedske na svetovnem prvenstvu v Rusiji.

Danes zgodaj zjutraj bi moralo letalo družbe Maleth Aero poleteti iz Stockholma proti Nižnij Novgorodu, kjer se bodo Švedi pomerili z Južnokorejci, a je polet odpovedan, piše dnevnik Aftonbladet.

"Ljudje so v solzah," je današnje jutro na letališču v Stockholmu opisal eden od razočaranih nogometnih navdušencev, ki bi moral ob 7.30 poleteti proti Rusiji. Predstavnik letališke družbe Swedavia je dejal, da je letalo ostalo na tleh zaradi težav z osebjem.

Navijači bodo sicer dobili povrnjen denar za povratno letalsko vozovnico v višini približno 1500 evrov, vstopnice za tekmo pa bodo šle v nič, še poroča švedski dnevnik.

Tekma Švedska - Južna Koreja se bo začela ob 14. uri po srednjeevropskem času.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.