Grd pristanek "Disko Klobase"

Foto: Profimedia
Angleški komentator se je med tekmo Srbija:Kostarika mučil z izgovorjavo srbskih imen in priimkov.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Srbije so zmagovito začeli letošnje Svetovno prvenstvo, potem ko so v prvi tekmi z 1:0 premagali Kostariko. Odločilni zadetek je z izjemnim prostim strelom dosegel Aleksandar Kolarov.

Zelo se je izkazal tudi srbski branilec Duško Tosić, ki je z nekaj požrtvovalnimi potezami odlično opravil svoje delo. Toda še bolj kot s svojimi potezami, je tekmo zaznamoval s svojim imenom in priimkom, katera angleški komentator nikakor ni mogel izgovoriti.

Namesto Duško Tosić je ves čas ponavljal "Disko Sosidž" (disco sausage), kar v prevodu pomeni "disko klobasa".

To seveda ni ušlo socialnim omrežjem, kjer so se mnogi začeli šaliti na račun angleškega komentatorja zaradi disko klobase.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.