Na Axwella gredo ...

Foto: Arhiv izvajalca, MySpace
Foto: Arhiv izvajalca, MySpace
Ambasada Gavioli bo 3. februarja rohnela ob razvpitih ritmih. V goste namreč prihaja Axwell, najbolj priljubljeni član Švedske hišne mafije. Za večer, poln nabritih ritmov, s katerimi vam bo družbo delala kopica nadobudnih didžejev, podarjamo tri vstopnice. Ste med izžrebanci?
Oglej si celoten članek

Z Axwellom bodo brezplačno plesali Diana Stanonik, Sneža Jurič in Sandi Krajnc. Čestitamo!

Švedski producent, remikser, lastnik založbe Axtone in didžej z Midasovim dotikom, ki sliši na ime Axwell in je član razvpite Swedish House Mafie, je za vodilne elektronske, pop in rock glasbenike v  manj kot desetletju je nanizal okroglih 20 hitov in več kot 60 remiksov.

Kljub temu je najboljši za mešalno mizo. Z neverjetno lahkotnostjo namreč meša zvoke klubskega podzemlja z najbolj sladkimi vokali, obenem pa se lahko pohvali tudi z unikatnim zvokom. Ta je sinonim za s soncem obsijani house, brez težav pa Axwell šviga tudi v techno in electro vodah.

S svojima "bratoma" Stevom Angellom in Sebastianom Ingrossom bo letos izvedel enega največjih spektaklov v plesni glasbi – po osvojitvi Madison Square Gardna bodo julija nastopili še v legendarni rockerski areni Milton Keynes Bowl. Delček tega zvezdniškega prahu cepljenega z vrhunsko glasbo bo v solistični izvedbi Axel "Axwell" Hedfors 3. februarja prinesel tudi v Ambasado Gavioli, kjer mu bodo družbo delali še Eddie F, Angel Anx, S.E.C.R.E.T. Disco, F.Sonik in Alex Cvetkov.

Cena vstopnice v predprodaji znaša 25 evrov, na dan dogodka pa boste zanjo odšteli 30 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.