16 ogledov

Na Axwella gredo ...

Axwell Arhiv izvajalca, MySpace
Ambasada Gavioli bo 3. februarja rohnela ob razvpitih ritmih. V goste namreč prihaja Axwell, najbolj priljubljeni član Švedske hišne mafije. Za večer, poln nabritih ritmov, s katerimi vam bo družbo delala kopica nadobudnih didžejev, podarjamo tri vstopnice. Ste med izžrebanci?

Z Axwellom bodo brezplačno plesali Diana Stanonik, Sneža Jurič in Sandi Krajnc. Čestitamo!

Švedski producent, remikser, lastnik založbe Axtone in didžej z Midasovim dotikom, ki sliši na ime Axwell in je član razvpite Swedish House Mafie, je za vodilne elektronske, pop in rock glasbenike v  manj kot desetletju je nanizal okroglih 20 hitov in več kot 60 remiksov.

Kljub temu je najboljši za mešalno mizo. Z neverjetno lahkotnostjo namreč meša zvoke klubskega podzemlja z najbolj sladkimi vokali, obenem pa se lahko pohvali tudi z unikatnim zvokom. Ta je sinonim za s soncem obsijani house, brez težav pa Axwell šviga tudi v techno in electro vodah.

S svojima "bratoma" Stevom Angellom in Sebastianom Ingrossom bo letos izvedel enega največjih spektaklov v plesni glasbi – po osvojitvi Madison Square Gardna bodo julija nastopili še v legendarni rockerski areni Milton Keynes Bowl. Delček tega zvezdniškega prahu cepljenega z vrhunsko glasbo bo v solistični izvedbi Axel "Axwell" Hedfors 3. februarja prinesel tudi v Ambasado Gavioli, kjer mu bodo družbo delali še Eddie F, Angel Anx, S.E.C.R.E.T. Disco, F.Sonik in Alex Cvetkov.

Cena vstopnice v predprodaji znaša 25 evrov, na dan dogodka pa boste zanjo odšteli 30 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.