Na Siddharto bosta odrockala ...

Foto: Jaka Babnik
Foto: Jaka Babnik
Veseli, plesni in glasbeni december se bo začel nadvse obetavno. Prvega v mesecu bo namreč v ljubljanski Cvetličarni svoj novi plošček predstavila domača zasedba Siddharta. Dva izžrebanca bosta z njimi rockala brezplačno. In to sta ...
Oglej si celoten članek

Izžrebanca, ki prejmeta vsak po eno vstopnico, sta Tjaša Arko in Anže Sušnik.

Potem ko je Siddharta junija letos v Stožicah posnela novo ploščo VI in triurni koncertni DVD, bodo tokrat z vami končno delili njun izid. Fantje obljubljajo, da boste na koncertu rockali tako ob novih kot ob starejših hitih.

Novi album vsebuje 12 pesmi in 24-stransko knjižico s številni fotografijami s koncerta. Dvojni koncertni DVD bo poleg triurnega koncerta na enem ploščku, drugi pa bo vseboval tudi 50-minutni dokumentarec o nastanku dogodka in vtisih po njem ter 3D fotogalerijo s približno 70 fotografijami. V 3D tehniki bo tudi ovitek in 20-stranska knjižica v njem, vključno s 3D očali.

Za zvočno podobo je v celoti poskrbel producent Ross Robinson, šesti album s pomenljivim naslovom Vi oziroma VI pa tako na prodajne police po Sloveniji prihaja po 1. decembru.

Cena vstopnice v predprodaji znaša 19 evrov, na dan koncerta pa boste zanjo odšteli 22 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.