6 ogledov

Na Siddharto bosta odrockala ...

Siddharta Jaka Babnik
Veseli, plesni in glasbeni december se bo začel nadvse obetavno. Prvega v mesecu bo namreč v ljubljanski Cvetličarni svoj novi plošček predstavila domača zasedba Siddharta. Dva izžrebanca bosta z njimi rockala brezplačno. In to sta ...

Izžrebanca, ki prejmeta vsak po eno vstopnico, sta Tjaša Arko in Anže Sušnik.

Potem ko je Siddharta junija letos v Stožicah posnela novo ploščo VI in triurni koncertni DVD, bodo tokrat z vami končno delili njun izid. Fantje obljubljajo, da boste na koncertu rockali tako ob novih kot ob starejših hitih.

Novi album vsebuje 12 pesmi in 24-stransko knjižico s številni fotografijami s koncerta. Dvojni koncertni DVD bo poleg triurnega koncerta na enem ploščku, drugi pa bo vseboval tudi 50-minutni dokumentarec o nastanku dogodka in vtisih po njem ter 3D fotogalerijo s približno 70 fotografijami. V 3D tehniki bo tudi ovitek in 20-stranska knjižica v njem, vključno s 3D očali.

Za zvočno podobo je v celoti poskrbel producent Ross Robinson, šesti album s pomenljivim naslovom Vi oziroma VI pa tako na prodajne police po Sloveniji prihaja po 1. decembru.

Cena vstopnice v predprodaji znaša 19 evrov, na dan koncerta pa boste zanjo odšteli 22 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.