Bizaren oglas posnet na Bledu

Foto: youtube
Foto: youtube
Švicarski del hotelske verige Ibis je oglas za novo nenavadno storitev posnel pri nas.
Oglej si celoten članek

Hotelski uslužbenci, ki upravljajo vaš profil na Instagramu? Očitno digitalni svet prinaša s seboj poklice, na katere pred nekaj leti še  pomislili ne bi. Züriški in ženevski hotel mednarodne hotelske verige se je namreč odločil svojim gostom ponuditi novo storitev, ki naj bi njihov dopust rešil "pritiska" objavljanja na družbenih omrežjih.

Izjemno National Geographic bo promoviral Slovenijo

"Sprostite se, mi bomo objavljali" je slogan nove storitve, oglas za njega pa so posneli na Bledu. Nekajkrat so v kader ujeli tudi Blejski grad, poudarek pa je na paru, ki se po Bledu vozi s čolnom. Oglejte si nadvse nenavaden oglas:

Slovenija v zadnjih letih postaja vedno bolj priljubljena destinacija za snemanje oglasov, tako se je poleti pojavila tudi v oglasu s švedskim nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.