Fotografije Slovenije, ki navdušujejo tujce

Foto: Jaka Jeraša: Fish Farm Fonda Jaka Jeraša: Fish Farm Fonda
"Družbena omrežja imajo vedno večjo vlogo pri promociji slovenskega turizma ter navduševanju uporabnikov za obisk Slovenije," pojasnjujejo v Slovenski turistični organizaciji. Zato so toliko bolj veseli, da družbena omrežja Feel Slovenia ves čas beležijo rekorde.
Oglej si celoten članek

"Družbena omrežja Facebook, Instagram in Twitter Feel Slovenia so v preteklem letu dosegla nov rekord sledilcev: Facebook Feel Slovenia je presegel 557.000, Instagram Feel Slovenia 192.000, Twitter pa 45.000 sledilcev. Več kot 30 odstotno rast sta zabeležili družbeni omrežji LinkedIn in poslovni Twitter, spletno mesto slovenia.info pa je obiskalo več kot 2,6 milijona uporabnikov," opisujejo. 

"Slovenska turistična organizacija je v zadnjih letih na področju digitalnega komuniciranja naredila velike korake, ki se ob številnih nagradah odražajo tudi v rasti števila sledilcev in njihovih interakcij," pravi direktorica STO mag. Maja Pak. K uspehom po njenih ocenah pomembno prispeva sodelovanje z vrhunskimi slovenskimi športniki ter drugimi uglednimi in prepoznavnimi osebnostmi, ki so odlični ambasadorji Slovenije. Objave o Sloveniji na družbenih omrežjih Luke Dončića, ki na družbenih omrežjih beležijo kar 5,3 milijona sledilcev, so po njenih besedah za predstavitev naše dežele neprecenljive.

Foto: Epa luka dončić

"Pri predstavitvi Slovenije sodelujemo tudi s številnimi drugimi izjemnimi posamezniki, vplivneži, prepoznavnimi fotografskimi imeni ter velikani med mediji, kot so National Geographic, BBC, gastronomski vodnik Michelin in številni drugi, ki zaradi velikih dosegov ob pravih sporočilih lahko odlično predstavijo Slovenijo kot trajnosti zavezano destinacijo na številnih družbenih omrežjih," dodaja.  

Spodaj lahko občudujete le nekaj čudovitih zimskih fotografij, ki so med drugim predstavljene na Instagramu Feel Sloveniji in ki bodo poskrbele za številne nove turiste ...

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • ode
    08:00 19. Februar 2020.

    Kje so sploh še našli kako lepo lokacijo, ki ni pozidana z vikendaškim naseljem. To, da na vsakem hribčku z …

  • 20:54 18. Februar 2020.

    Je ni na svetu lepše. Škoda ker se veliko ne zaveda in spoštuje tega

  • 11:47 18. Februar 2020.

    in kaj je tukaj takega kar nimajo tudi druge države. oz imajo še veeeeeeeliko več.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.