Ideja za izlet

Foto: Miha Zabret
Foto: Miha Zabret
Obiščite poučno okoljsko pot Blata Mlake pri Radomljah, ki tekmuje za najboljšo tematsko pot v letošnjem letu.
Oglej si celoten članek

"Poučna okoljska pot Blata Mlake pri Radomljah tekmuje za najboljšo tematsko pot v letu 2015," so nam sporočili iz Občine Domžale. 

Ob tem pa nas vabijo, da v teh vročih dneh obiščemo poučno pot, se ohladimo ob vodi in spočijemo med gostim zelenjem ter se spotoma naučimo še kaj novega o naravi, ki se nam tu ponuja v vsej svoji lepoti. Vodnik in zloženko najdete tudi na spletni strani Občine Domžale: www.domzale.si pod rubriko/Kultura, šport in turizem, v tiskani obliki pa v prostorih Občine Domžale in v Knjižnici Domžale.

Rezultati bodo znani 15. avgusta

Rezultate o izboru regijske naj tematske poti bodo posamezni regijski koordinatorji Zavodu za gozdove Slovenije sporočili do 15. avgusta. Med 25. avgustom 2015 in 10. septembrom 2015 bo na spletni strani www.turisticna-zveza.si potekalo spletno glasovanje za najboljšo tematsko pot v Sloveniji.

Turistična zveza Slovenije skupaj s partnerji – Zavodom za gozdove Slovenije in GIZ za pohodništvo in kolesarjenje že vrsto let v okviru projekta Moja dežela – lepa in gostoljubna, organizira tekmovanje za najboljšo tematsko pot.

Udeleženci tekmovanja so lahko vse tematske poti v Sloveniji, poti pa tekmujejo v vtisu in privlačnosti, upravljanju in vzdrževanju, vodenju in ponudbi, dostopnosti in varnosti ter sporočilnosti oziroma interpretaciji posamezne poti.  

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.