Popotnik
114 ogledov

Ideja za izlet

Blata Mlake Miha Zabret
Obiščite poučno okoljsko pot Blata Mlake pri Radomljah, ki tekmuje za najboljšo tematsko pot v letošnjem letu.

"Poučna okoljska pot Blata Mlake pri Radomljah tekmuje za najboljšo tematsko pot v letu 2015," so nam sporočili iz Občine Domžale. 

Ob tem pa nas vabijo, da v teh vročih dneh obiščemo poučno pot, se ohladimo ob vodi in spočijemo med gostim zelenjem ter se spotoma naučimo še kaj novega o naravi, ki se nam tu ponuja v vsej svoji lepoti. Vodnik in zloženko najdete tudi na spletni strani Občine Domžale: www.domzale.si pod rubriko/Kultura, šport in turizem, v tiskani obliki pa v prostorih Občine Domžale in v Knjižnici Domžale.

Rezultati bodo znani 15. avgusta

Rezultate o izboru regijske naj tematske poti bodo posamezni regijski koordinatorji Zavodu za gozdove Slovenije sporočili do 15. avgusta. Med 25. avgustom 2015 in 10. septembrom 2015 bo na spletni strani www.turisticna-zveza.si potekalo spletno glasovanje za najboljšo tematsko pot v Sloveniji.

Turistična zveza Slovenije skupaj s partnerji – Zavodom za gozdove Slovenije in GIZ za pohodništvo in kolesarjenje že vrsto let v okviru projekta Moja dežela – lepa in gostoljubna, organizira tekmovanje za najboljšo tematsko pot.

Udeleženci tekmovanja so lahko vse tematske poti v Sloveniji, poti pa tekmujejo v vtisu in privlačnosti, upravljanju in vzdrževanju, vodenju in ponudbi, dostopnosti in varnosti ter sporočilnosti oziroma interpretaciji posamezne poti.  

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.