Mladi Kanadčani želijo potovati v Slovenijo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Med top deset tudi Jordanija, Japonska in Južna Afrika.
Oglej si celoten članek

Contiki, kanadska potovalna spletna stran, je v koncu leta 2018 anketirala milenijce, kam se bodo v letu 2019 odpravili na dopust. Rezultate so objavili na kanadski spletni strani MTL Blog, ki jo dnevno obišče okoli tri milijonov uporabnikov.

Na spletni strani so zapisali: "Očitno je želja po potovanjih okužila vso populacijo, saj so države na tem presenetljivem seznamu zelo različne!"

Foto: Profimedia Ljubljana

Slovenija na devetem mestu izjemne lestvice

Prva na seznamu je Jordanija, ki je znana po raznoliki hrani in dih jemajoči puščavski pokrajini. Sledia ji Šri Lanka in Škotska.

Na deveto mesto najbolj priljubljenih destinacij se je uvrstila naša država. O njej so na spletni strani zapisali: "Majhna država Slovenija leži na sinjem Jadranskem morju in je znana po srednjeveških vaseh in gorah."

Celoten seznam najbolj priljubljenih destinacij Kanadčanov za leto 2019:

  1. Jordanija
  2. Šri Lanka
  3. Škotska
  4. Japonska
  5. Južna Afrika
  6. Turčija
  7. Egipt
  8. Mehika
  9. Slovenija
  10. Belize
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.