To so najlepše fotografije Slovenije

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Da slovenski turizem letos rešujejo domači gosti, je razvidno tudi na družabnih omrežjih, kjer je največje število objav slovenskih krajev in znamenitosti prav iz domačih krogov.
Oglej si celoten članek

V mesecu juliju je Slovenska turistična organizacija (STO) na svojem Instagram profilu Feel Slovenia objavilia 68 objav, skupno število prikazov (t. i. impressions) vseh objav pa je znašalo 4.070.854.

S konsistentnimi objavami STO zasleduje cilj predstavitve celotne Slovenije, krepitve dvosmerne komunikacije s sledilci ter inspiracije uporabnikov za obisk Slovenije, prav tako pa vzpodbuja uporabo in deljenje osebnih izkušenj obiskovalcev z uporabo oznak #ifeelsLOVEnia in #mojaslovenija.

morate videti Noro, kakšno reklamo sta tujca naredila za Slovenijo!

Spodaj bjavjamo devet najuspešnejših Instagram objav glede na odzivnost uporabnikov:

Bled

Piran

Velika korita Soče

Vogel

Martuljški slapovi

Kočevje

Planina pri Jezeru

Logarska dolina

Kropa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.