Popotnik
85068 ogledov

Noro, kakšno reklamo sta tujca naredila za Slovenijo!

Soča
Slovenija je že nekaj časa magnet za tuje obiskovalce, ki se lepotam naše države ne morejo nehati čuditi.

Par let zaporedoma je Slovenija beležila rekordne obiske turistov, ki so Slovenijo odkrivali po dolgem in po čez. Nekateri med njimi so bili tudi svetovno znani potovalni blogerji, ki so svoje vtise ob obisku dežele na sončni strani Alp strnili v krajše videoposnetke.

Med njima sta bila tudi britanska zakonca Steve in Kelly, ki sta Slovenijo in njene številne naravne znamenitosti nazadnje obiskala pred natanko dvema letoma. Slovenijo sta označilo za prelepo deželo, njuno potovanje sta vsakodnevno spremljala s kamero, pri snemanju pa sta si pomagala tudi z dronom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Light punching through the soca valley! 🌎🎬📸

A post shared by skyline view productions (@skyline.view.productions) on

Na koncu sta vse skupaj strnila v krasen videoposnetek, ki je hitro zaokrožil po spletu in postal tudi eden izmed njunih najbolj popularnih potovalnih videev. Mnogi so prepričani, da bi omenjeni posnetek lahko postal tudi uradni predstavitveni posnetek naše dežele.

kovček zemljevid letalo potovanje turizem dopust najbolj iskana destinacija Popotnik Vsi si želijo v ... Slovenijo!

Komentarjev 5
  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 11:57 30.julij 2020.

    Filmček je amaterski in nikakor ni primeren za "uradno reklamo"... Slovenija je preveč lepa, da bi jo predstavljali takšni zmazki... Je pa lepo da navdušuje turiste, vendar ne pretiravajte s svojimi bedastimi naslovi..

  • alen009 10:15 30.julij 2020.

    Čudovito, kako tujci hvalijo lepote naše Slovenije, ko bi njo le znali tudi sami.

Sorodne novice