Popotnik
4717 ogledov

Do teh znamenitosti sedaj brezplačno

Rogla Miha Matavž
Včeraj je začel voziti brezplačni turistični avtobus, ki povezuje Slovenske Konjice, Zreče, Roglo in Žičko kartuzijo.

Turistična destinacija Rogla-Pohorje vsem obiskovalcem tudi letos nudi brezplačne vožnje s turističnim avtobusom, ki bo do vključno 22. avgusta 2020 na relaciji Slovenske konjice–Zreče–Rogla–Žička kartuzija vozil ob sobotah.Turistični avtobus bo s sabo vozil tudi prikolico za deset koles in bo tako domačinom kot obiskovalcem omogočal trajnostno in okolju prijaznejšo obliko prevoza na Roglo in letos kot novost tudi v Žičko kartuzijo.

Ljubljanica kmalu Popotnik Nova oblika transporta po Ljubljani

Vozni red najdete na sledeči povezavi.

Z njim želijo lokalno prebivalstvo spodbuditi k zdravemu in aktivnemu preživljanju prostega časa v neokrnjeni naravi. "Vabljeni, da se tudi Vi popeljete s turističnim avtobusom Turistične destinacije Rogla-Pohorje ter raziščete, občutite in užijite našo edinstveno zeleno destinacijo, kjer zrak diši po iglicah in kjer ponosno utripa pohorsko srce. To je še en korak na poti v 'zeleno' prihodnost, h kateri stremimo v Turistični destinaciji Rogla-Pohorje," so zapisali v sporočilu za javnost.

Denar Turizem Slovenija V tej slovenski občini ceneje

Rogla | Avtor: Jošt Gantar Turizem Bled Jošt Gantar Turizem Bled
Da bo poletno raziskovanje omenjene destinacije za vse še bolj prijetno in unikatno, pa so pripravili tudi poseben tedenski nabor aktivnosti, ki med drugimi vključujejo jutranje pohode in telovadbo, dneve odprtih vrat pri ponudnikih, namige za izlete z e-kolesi in namige za male potepine.

Turistična kmetija Statistika Popotnik Domači gosti rešujejo turizem; kar 64 odstotkov manj tujcev kot lani
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice