Trideset osupljivih fotografij Slovenije

Foto: Profimedia Zima
Slovenija iz leta v leto privablja več turistov, s socialnimi omrežji je njen sloves še večji.
Oglej si celoten članek

Eden od številnih načinov promocije naše države po svetu je tudi Instagram, kjer se tuji turisti sodeč po spodnjih fotografijah zlahka zaljubijo v Slovenijo.

V nedavni raziskavi WeSwap med 2.000 ljudmi starimi od 18 do 34 let je sicer kar 37 odstotkov anketirancev izjavilo, da so na izbiro počitniške destinacije vplivali družbeni mediji. Kar 31odstotkov pa, da je objava počitniških fotografij na spletu prav tako pomembna kot počitnice same. Zato ni presenetljivo, da prihaja k nam vse več in več turistov, delno vsekakor zaradi osupljivih Instagram posnetkov...

Izbrali smo trideset čudovitih zimskih Instagram fotografij, ki predstavljajo Slovenijo.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 10:56 18. Januar 2020.

    in kaj je tu takega ,kar druge države nimajo.

  • 06:18 26. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 03:48 26. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.