BostjanJ, oglasi se!

Foto: Žurnal24 Ski Challenge zmagovalci tekme Gröden.
LCD televizor, ki si ga je zmagovalec prve Ski Challenge tekme v Grödnu BostjanJ prislužil s hitrimi smučkami, še vedno čaka nanj. Je Boštjana kdo videl?
Oglej si celoten članek

Uporabnik z vzdevkom BostjanJ je Gröden presmučal v času 1:58,943 in za prvo mesto med slovenskimi tekmovalci dobil 313.000 točk. Svoj rezultat je od kvalifikacijske vožnje izboljšal za debelih devet sekund. Čestitke! BostjanJ se je kvalificiral tudi že za Bormio, kjer je trenutno na 6. mestu.

S prvim mestom v Grödnu si je tekmovalec prislužil Philipsov LCD televizor, ki pa še sameva v redakciji Žurnala24. Pohiti!

Nagrade so si prislužili tudi drugo, tretje, četrto in petouvrščeni: Drnulja, TheMirko, TomiB in agenti030, ki bodo nagrade prejeli v kratkem.

Vsi, ki ste ostali brez nagrad, ne obupajte. Naslednja tekma je 28. decembra, ko bomo spet delili nagrade za najboljše vožnje! Brez žrebanj! Štejeta samo znanje in spretnosti. Če še niste, si prenesite igro zdaj!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.