Projekti
2 ogledov

BostjanJ, oglasi se!

Ski Challenge zmagovalci tekme Gröden. Žurnal24 main
LCD televizor, ki si ga je zmagovalec prve Ski Challenge tekme v Grödnu BostjanJ prislužil s hitrimi smučkami, še vedno čaka nanj. Je Boštjana kdo videl?

Uporabnik z vzdevkom BostjanJ je Gröden presmučal v času 1:58,943 in za prvo mesto med slovenskimi tekmovalci dobil 313.000 točk. Svoj rezultat je od kvalifikacijske vožnje izboljšal za debelih devet sekund. Čestitke! BostjanJ se je kvalificiral tudi že za Bormio, kjer je trenutno na 6. mestu.

S prvim mestom v Grödnu si je tekmovalec prislužil Philipsov LCD televizor, ki pa še sameva v redakciji Žurnala24. Pohiti!

Nagrade so si prislužili tudi drugo, tretje, četrto in petouvrščeni: Drnulja, TheMirko, TomiB in agenti030, ki bodo nagrade prejeli v kratkem.

Vsi, ki ste ostali brez nagrad, ne obupajte. Naslednja tekma je 28. decembra, ko bomo spet delili nagrade za najboljše vožnje! Brez žrebanj! Štejeta samo znanje in spretnosti. Če še niste, si prenesite igro zdaj!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.