Naučite se uporabljati mobilni telefon

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Da vam nov mobilni telefon ne bo povzročal preveč preglavic, se udeležite brezplačnih učnih uric za seniorje.
Oglej si celoten članek

Nov mobilni telefon je lahko kljub preprostosti uporabe zaradi drugače razporejenih menijev, tipk na drugih mestih in spremenjenih imen funkcij pravi izziv. Podjetje Simobil je zato pripravilo Senior urice: delavnice o mobilni telefoniji, na katerih se boste starejši lahko naučili, kako uporabljati svoj mobilni telefon, in dodobra spoznali vse podrobnosti o njem. Predavanj se lahko udeleži vsakdo, tudi tisti, ki ni naročnik Simobila.

Na delavnice brezplačno

Brezplačne delavnice, ki delno izhajajo iz podobnega projekta društva Simbioza, že potekajo na izbranih Simobilovih prodajnih mestih v večjih krajih po Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Celje, Koper, Kranj, Murska Sobota, Velenje, Domžale, Postojna, Ajdovščina, Radovljica, Gornja Radgona in Zasavje), in sicer vsako sredo med 9. in 11. uro. Upokojenci se lahko nanje prijavijo na telefonski številki prodajnega centra ali neposredno na enem izmed Simobilovih prodajnih mest.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:29 4. Oktober 2013.

    Spet eden izmed marketinških trikov Simobila oz. kako na lep način privabiti starejše osebe da postanjo njihov naročnik, vendar nič …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.