Projekti
13 ogledov

Naučite se uporabljati mobilni telefon

zrela_leta Shutterstock
Da vam nov mobilni telefon ne bo povzročal preveč preglavic, se udeležite brezplačnih učnih uric za seniorje.

Nov mobilni telefon je lahko kljub preprostosti uporabe zaradi drugače razporejenih menijev, tipk na drugih mestih in spremenjenih imen funkcij pravi izziv. Podjetje Simobil je zato pripravilo Senior urice: delavnice o mobilni telefoniji, na katerih se boste starejši lahko naučili, kako uporabljati svoj mobilni telefon, in dodobra spoznali vse podrobnosti o njem. Predavanj se lahko udeleži vsakdo, tudi tisti, ki ni naročnik Simobila.

Na delavnice brezplačno

Brezplačne delavnice, ki delno izhajajo iz podobnega projekta društva Simbioza, že potekajo na izbranih Simobilovih prodajnih mestih v večjih krajih po Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Celje, Koper, Kranj, Murska Sobota, Velenje, Domžale, Postojna, Ajdovščina, Radovljica, Gornja Radgona in Zasavje), in sicer vsako sredo med 9. in 11. uro. Upokojenci se lahko nanje prijavijo na telefonski številki prodajnega centra ali neposredno na enem izmed Simobilovih prodajnih mest.

Komentarjev 1
  • Filipka 12:29 04.oktober 2013.

    Spet eden izmed marketinških trikov Simobila oz. kako na lep način privabiti starejše osebe da postanjo njihov naročnik, vendar nič govora o tem kakšen paket imajo za starejše. Tudi sama bi skora nasledla temu triku dokler mi kolegica ni povedala ...prikaži več da je na Tušmobilu vzela paket free5, ki dosti bolj privlačen in plačuješ skoraj pol manj kot pa na simobilu. Glede na to da se res ne pogovarjam toliko veliko, se mi je zdelo nesmiselno, da bi plačevala toliko več na Simobilu. Le premislit je treba malce in pogledat kaj ima tudi konkurenca :)