S Siddharto in Flirrtom bosta rockali ...

Foto: Jaka Babnik Siddharta Foto: Arhiv organizatorja FLIRRT
V soboto se ob 20. uri v Ambasadi YU v Postojni obeta koncert za vse ljubitelje rocka. Oder bodo namreč zasedli Siddharta, Flirrt in Corvus. Dvema srečnežema podarjamo po dve vstopnici. Ste med njima?
Oglej si celoten članek

Po dve vstopnici za koncert prejmeta Tadeja D. in Metka D. Čestitamo!

Prihodnjo soboto boste lahko v Postojni zarockali s Siddharto, ki je pred dobrimi tremi meseci izdala novo ploščo VI in triurni koncertni DVD, in skupino Flirrt, ki prav letos praznuje svojo 15. obletnico delovanja.

Medtem ko slednji obljubljajo pregled glasbene kariere in skladbe Romeo in Julija, Ona, Njena balada in druge, bo Siddharta predstavila tako največje uspešnice iz preteklosti kot tudi zadnjo ploščo VI. Ta vsebuje 12 pesmi in knjižico s številnimi koncertnimi fotografijami.

Oder bo skupinama ogrela zasedba Corvus, vrata v Ambasado YU pa se bodo odprla ob 20. uri. Cena vstopnice v predprodaji znaša 13 evrov, na dan koncerta pa 15 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.