84 ogledov

S Siddharto in Flirrtom bosta rockali ...

Siddharta
1/2
Jaka Babnik
V soboto se ob 20. uri v Ambasadi YU v Postojni obeta koncert za vse ljubitelje rocka. Oder bodo namreč zasedli Siddharta, Flirrt in Corvus. Dvema srečnežema podarjamo po dve vstopnici. Ste med njima?

Po dve vstopnici za koncert prejmeta Tadeja D. in Metka D. Čestitamo!

Prihodnjo soboto boste lahko v Postojni zarockali s Siddharto, ki je pred dobrimi tremi meseci izdala novo ploščo VI in triurni koncertni DVD, in skupino Flirrt, ki prav letos praznuje svojo 15. obletnico delovanja.

Medtem ko slednji obljubljajo pregled glasbene kariere in skladbe Romeo in Julija, Ona, Njena balada in druge, bo Siddharta predstavila tako največje uspešnice iz preteklosti kot tudi zadnjo ploščo VI. Ta vsebuje 12 pesmi in knjižico s številnimi koncertnimi fotografijami.

Oder bo skupinama ogrela zasedba Corvus, vrata v Ambasado YU pa se bodo odprla ob 20. uri. Cena vstopnice v predprodaji znaša 13 evrov, na dan koncerta pa 15 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.