13 priprtih tihotapcev z avtomobili

Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
V Bosni in Hercegovini akcija zoper tihotapce z avtomobili; v akciji sodeluje tudi slovenska policija, po naših informacijah gre za policiste s celjskega.
Oglej si celoten članek

Ob šestih zjutraj so policisti in kriminalisti v več mestih v Bosni in Hercegovini sprožili novo akcijo, tokrat zoper tihotapce avtomobilov višjega cenovnega razreda. V preiskavah v Banja Luki, Zenici, Tuzli, Lukavci, Banoviću, Bijeljini in Derventi so že prijeli 13 ljudi.

Tožilstvo je zbralo dokaze, da delujejo kot povezana kriminalna skupina, ki poleg kraj dražjih avtomobilov zanje tudi ponareja dokumentacijo in poskrbi za nadalnjo prodajo. Kot piše Dnevni Avaz se poleg preprodaje avtomobilov ukvarjajo tudi s preprodajo orožja.

V akciji poleg bosansko-hercegovskih organov sodelujejo tudi policije iz Nemčije in Italije ter tudi Slovenije. Na Generalni policijski upravi so nam pojasnili, da v akciji sodelujejo policisti s celjskega območja. Podrobnosti z njihove strani še pričakujemo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.