24-letnik v Šoštanju streljal na policistko

Foto: Epa
Foto: Epa
V Šoštanju je dopoldne 24-letni Šoštanjčan z zračno puško streljal na policistko, ki je s sodelavcem opravljala kontrolo prometa, in jo s strelom v predel noge lažje poškodoval.
Oglej si celoten članek

Policija bo moškega zaradi suma kaznivega dejanja napada na uradno osebo, ki opravlja naloge varnosti, kazensko ovadila, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Po doslej zbranih ugotovitvah je na policistko z zračno puško streljal moški, ki ga je policija v preteklosti že obravnavala zaradi poskusa preprečitve uradnega dejanja uradni osebi ter zaradi več različnih kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete.

Osumljenca so policisti pridržali in mu zračno puško zasegli.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 09:50 19. November 2020.

    Mene so ustrelili z 12m direkt v kožo roke pri rami leta 1962 . Ko sem prišel domov , domači …

  • 14:42 17. November 2020.

    A bo obravnavan za poskus uboja ali še kaj hujšega-bo Hojs prebral obsodbo pri večernih novicah.....

  • 14:08 17. November 2020.

    Neverjetno, le kaj se mu je zgodilo?!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.