Slovenija > Črna kronika
2300 ogledov

24-letnik v Šoštanju streljal na policistko

Covid-19, koronavirus, policija Epa
V Šoštanju je dopoldne 24-letni Šoštanjčan z zračno puško streljal na policistko, ki je s sodelavcem opravljala kontrolo prometa, in jo s strelom v predel noge lažje poškodoval.

Policija bo moškega zaradi suma kaznivega dejanja napada na uradno osebo, ki opravlja naloge varnosti, kazensko ovadila, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Po doslej zbranih ugotovitvah je na policistko z zračno puško streljal moški, ki ga je policija v preteklosti že obravnavala zaradi poskusa preprečitve uradnega dejanja uradni osebi ter zaradi več različnih kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete.

Osumljenca so policisti pridržali in mu zračno puško zasegli.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 16
  • Žurnalček 09:50 19.november 2020.

    Mene so ustrelili z 12m direkt v kožo roke pri rami leta 1962 . Ko sem prišel domov , domači sploh niso verjeli , kajti na vse moje dogodivščine , tole sploh ni bilo interesantno . Imel pa sem rano ...prikaži večo , samo diabole ni bilo v njej . Z leti sem pozabil in se pred kakšnimi 5 leti spomnil , ko smo se gledali zaradi cepljenja proti kozam . Zakaj imam jaz na desni rami 3 rane , na levi pa samo dve . No pa sem se spomnil , da me je tudi volčjak ugriznil malo višje od strelske rane pri 10 letih

  • SonnyBlack 19:53 17.november 2020.

    skoda da je ni s cim mocnejsim pokno...da bi jo pohabo,ker je izvajala terir nad drzavljani... pride tudi cas,ko bomo potegnili ven se tiste malo mocnejse pokalce...pa jih zaceli spravlat policaje na oni svet,kamor spadajo...dreki gestapovski ki mislijo da jim ...prikaži več nihce nic ne more😆😆😆

  • sam1 14:42 17.november 2020.

    A bo obravnavan za poskus uboja ali še kaj hujšega-bo Hojs prebral obsodbo pri večernih novicah.....