Slovenija > Črna kronika
2411 ogledov

24-letnik v Šoštanju streljal na policistko

Covid-19, koronavirus, policija Epa
V Šoštanju je dopoldne 24-letni Šoštanjčan z zračno puško streljal na policistko, ki je s sodelavcem opravljala kontrolo prometa, in jo s strelom v predel noge lažje poškodoval.

Policija bo moškega zaradi suma kaznivega dejanja napada na uradno osebo, ki opravlja naloge varnosti, kazensko ovadila, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Po doslej zbranih ugotovitvah je na policistko z zračno puško streljal moški, ki ga je policija v preteklosti že obravnavala zaradi poskusa preprečitve uradnega dejanja uradni osebi ter zaradi več različnih kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete.

Osumljenca so policisti pridržali in mu zračno puško zasegli.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Žurnalček 09:50 19.november 2020.

    Mene so ustrelili z 12m direkt v kožo roke pri rami leta 1962 . Ko sem prišel domov , domači sploh niso verjeli , kajti na vse moje dogodivščine , tole sploh ni bilo interesantno . Imel pa sem rano ...prikaži večo , samo diabole ni bilo v njej . Z leti sem pozabil in se pred kakšnimi 5 leti spomnil , ko smo se gledali zaradi cepljenja proti kozam . Zakaj imam jaz na desni rami 3 rane , na levi pa samo dve . No pa sem se spomnil , da me je tudi volčjak ugriznil malo višje od strelske rane pri 10 letih

  • sam1 14:42 17.november 2020.

    A bo obravnavan za poskus uboja ali še kaj hujšega-bo Hojs prebral obsodbo pri večernih novicah.....

  • Marcelko 14:08 17.november 2020.

    Neverjetno, le kaj se mu je zgodilo?!