14-letnik zabodel klovna

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Šala, ki se je končala s hudimi poškodbami.
Oglej si celoten članek

Nemški mediji poročajo o tragičnem primeru, do katerega je prišlo sinoči v Berlinu. Skupina najstniških prijateljev se je sprehajala po mestinih ulicah, ko se je 16-letni fant umaknil od skupine in si nadel masko.

Našemljen v klovna se je vrnil do skupine in jo prestrašil. 14-letni fant svojega soseda ni prepoznal; močno se ga je prestrašil, izvlekel nož in ga zabodel v prsa. Šele ko so žrtvi sneli masko, je postalo jasno, da gre za enega od njih.

16-letnik je dobil hude rane, a incident je k sreči preživel.

V Avstriji več poškodovanih zaradi klovnov

Klovni so konec tedna strašili tudi v Avstriji. Kot piše STA, je na Tirolskem trojica, preoblečena v klovne, s palico za baseball napadla 19-letnika in nato pobegnila. Mladenič je poškodovan, storilce še iščejo.

Klovn je v Beljaku skočil pred 16-letno tekačico in jo prestrašil, da je padla po strmem bregu. Dekle so morali odpeljati v bolnišnico. V ponedeljek zvečer se je na avstrijskem Štajerskem poškodovala 16-letnica, ko jo je na nekem parkirišču prestrašil klovn.

 

Širijo se na Hrvaškem

Medtem ko pri nas ni več zaslediti vesti o strašljivih klovnih, so se ti pojavili na Hrvaškem. Globalni trend srhljivih klovnov se je razširil v Osijek, Bjelovar, Slunj, Donji Miholjac in še nekatera manjša hrvaška mesta, o čemer naj bi pričale tudi fotografije na družbenih omrežjih.

Pristojni ocenjujejo, da gre za začasen trend med mladimi, ki so pristaši črnega humorja in predvidevajo, da bodo modni klovni izginili v nekaj dneh, tednih, tako kot Pokemoni.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 00:21 26. Oktober 2016.

    Če mediji ne bi objavili te ameriške norosti, se sedaj ne bi dogajalo kar se.Ker pa smo puhli, ponavljamo vse(najraje …

  • 22:03 25. Oktober 2016.

    tako se govori

  • 21:31 25. Oktober 2016.

    kakšen cirkus, jest se ne zajebavam, samo povej mi kje pohajkuje

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.