Slovenija > Črna kronika
82 ogledov

14-letnik zabodel klovna

klovn Profimedias
Šala, ki se je končala s hudimi poškodbami.

Nemški mediji poročajo o tragičnem primeru, do katerega je prišlo sinoči v Berlinu. Skupina najstniških prijateljev se je sprehajala po mestinih ulicah, ko se je 16-letni fant umaknil od skupine in si nadel masko.

Našemljen v klovna se je vrnil do skupine in jo prestrašil. 14-letni fant svojega soseda ni prepoznal; močno se ga je prestrašil, izvlekel nož in ga zabodel v prsa. Šele ko so žrtvi sneli masko, je postalo jasno, da gre za enega od njih.

16-letnik je dobil hude rane, a incident je k sreči preživel.

V Avstriji več poškodovanih zaradi klovnov

Klovni so konec tedna strašili tudi v Avstriji. Kot piše STA, je na Tirolskem trojica, preoblečena v klovne, s palico za baseball napadla 19-letnika in nato pobegnila. Mladenič je poškodovan, storilce še iščejo.

Klovn je v Beljaku skočil pred 16-letno tekačico in jo prestrašil, da je padla po strmem bregu. Dekle so morali odpeljati v bolnišnico. V ponedeljek zvečer se je na avstrijskem Štajerskem poškodovala 16-letnica, ko jo je na nekem parkirišču prestrašil klovn.

 

Širijo se na Hrvaškem

Medtem ko pri nas ni več zaslediti vesti o strašljivih klovnih, so se ti pojavili na Hrvaškem. Globalni trend srhljivih klovnov se je razširil v Osijek, Bjelovar, Slunj, Donji Miholjac in še nekatera manjša hrvaška mesta, o čemer naj bi pričale tudi fotografije na družbenih omrežjih.

Pristojni ocenjujejo, da gre za začasen trend med mladimi, ki so pristaši črnega humorja in predvidevajo, da bodo modni klovni izginili v nekaj dneh, tednih, tako kot Pokemoni.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 15
  • smejka 00:21 26.oktober 2016.

    Če mediji ne bi objavili te ameriške norosti, se sedaj ne bi dogajalo kar se.Ker pa smo puhli, ponavljamo vse(najraje bedarije) za Američani.

  • joza 22:03 25.oktober 2016.

    tako se govori

  • Avatar praufo
    praufo 21:31 25.oktober 2016.

    kakšen cirkus, jest se ne zajebavam, samo povej mi kje pohajkuje