15-letnik v šoli ubil vrstnika

Foto: Profimedias Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedias Fotografija je simbolična.
Umor. Fanta sta obiskovala isto šolo.
Oglej si celoten članek

Na zahodu Nemčije je danes na eni od osnovnih šol 15-letnik ustrelil 14-letnika, ki je podlegel ranam. Policija je domnevnega storilca že aretirala. Preiskovalci so zaenkrat izključili možnost, da je 15-letnik nameraval izvesti večji strelski napad na šolo, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Napad v srednji šoli z okoli 1000 učenci v mestu Lüven v deželi Severno Porenje-Vestfalija se je zgodil okoli 8. ure. Ozadje incidenta še ni znano, saj preiskava še poteka. Jasno je le, da sta oba obiskovala isto šolo.

Tragično Z nožem ubil osemletno hčerko

Tiskovna predstavnica policije je pojasnila, da incident obravnavajo kot umor in da še ugotavljajo, kaj točno se je zgodilo in zakaj.

Notranji minister Severnega Porenja-Vestfalije Ralf Jäger je nedavno opozoril na nasilje med mladimi in dodal, da je to "ena najpomembnejših nalog" lokalne policije. Leta 2016 je bilo kar 20 odstotkov obsojenih kriminalnih dejanj mlajših od 21 let.

* Fotografija je simbolična.

Z nožem ga je v vrat 30-letnik do smrti zabodel znanca

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 17:50 24. Januar 2018.

    Ja kaj pa boš kot tlačeni učitelj naredil, če pa te na vsakem koraku omejuje kretenska zakonodaja, ki nazadnje stigmatizira …

  • 17:08 23. Januar 2018.

    So pozabili napisat,da je ta 15 letnik musliman?

  • 14:17 23. Januar 2018.

    kje so pa šolski psihiatri?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.