Slovenija > Črna kronika
7619 ogledov

Z nožem ubil osemletno hčerko

Mylee Billingham Facebook
Veliko Britanijo pretresa hud zločin, ki ga je nad svojim otrokom storil oče.

Osemletna deklica Mylee Billingham iz mesta Valley View pri Walsallu v Veliki Britaniji je umrla v bolnišnici, potem ko jo je doma z nožem zabodel njen oče, poroča BBC.

Ubodno rano v trebuhu ima tudi njen 54-letni oče. Policija ga je našla na mestu zločina, trenutno je v bolnišnici, kjer je v kritičnem stanju. Po vsem sodeč, meni policija, si je oče nameraval soditi sam, potem ko je ubil svojo hčerko.

Zabojnik za smeti Grozljivo Svet Našli mamo, ki je dojenčico vrgla v smeti

Policija je še sporočila, da primer vodi kot družinsko nasilje in da bo zaslišala osumljenca takoj, ko bo to dopuščalo njegovo zdravstveno stanje. Če bo preživel.

Preiskovalec Jim Colclough je še dodal, da policija za zločin ne sumi nikogar drugega, kljub vsemu se preiskava nadaljuje. Povsem neverjetno je, da je oče osemletnice tik pred svojim dejanjem na Facebooku objavil fotografijo svoje hčerke, s katero sta si nameravala privoščiti pizzo v postelji.

Sosedje so v šoku. "Ne morete si predstavljati, da se kaj takšnega pripeti praktično na vašem hišnem praku, še posebej, če gre za tako majhno punčko," je za BBC povedal sosed Graham Greatrex.

Poppi Grozljivo Slovenija Brutalen umor otroka, ki je šokiral svet

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.