Svet
13108 ogledov

Našli mamo, ki je dojenčico vrgla v smeti

Zabojnik za smeti
Nekaj dni staro hčerko je pustila v smetnjaku.

Identiteto ženske je razkrila patronažna sestra, ki se je oglasila pri dekličini materi. Ko je prišla na obisk, so ji namreč rekli, da dojenčka ni in jo vprašali, ali je slišala za najdbo. Mati je patronažni sestri povedala, kaj je storila, ta pa je nato obvestila svoje nadrejene. 

Dekličino mamo so privedli na policijo. Ovadili so jo zaradi poskusa detomora. Ker ni bilo zakonske podlage za odreditev pripora, se bo 39-letna ženska lahko branila s prostosti. Usoda deklice in njenih starejših sorojencev je zdaj v rokah pristojnih ustanov, poročajo bosanski mediji. 

Odpadki Grozljivo Svet Živega novorojenčka kar med odpadke

Prebivalci ulice Koševo v Sarajevo so v novoletni noči policiste obvestili, da se iz enega od tamkajšnjih smetnjakov slišijo zvoki, podobni otroškemu joku. Na kraj je nemudoma prispela policijska patrulja, da bi preverila prijavo. 

Med kupom odpadkov je zavita v brisačo jokala nekaj dni stara deklica. Takoj so jo prepeljali v bolnišnico, kjer so jo zdravniki pregledali. Ugotovili so, da gre za deklico, staro največ pet dni, k sreči dobrega zdravja. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • smejka 14:37 06.januar 2018.

    porko2...kje so napake?Povejte!

  • Janez_53 09:56 06.januar 2018.

    Križar, ti si gnoj v pravem pomenu besede!!! KAKO SE LAHKO TAKO NORČUJEŠ IN OTROKA ENAČIŠ Z ODPADKOM??? Mislim, da bi te morali blokirati, da ne bi več pisal takšnih bedarij. MODERATOR, KJE SI SEDAJ???

  • porko2 07:12 06.januar 2018.

    Kaj članke ne lektorirate? Čisto vsak stavek ima slovnično napako.