16-krat je že bil obsojen, zdaj so ga spet dobili

Foto: Profimedia lisice pripor aretacija
Policisti policijske postaje v Krškem so bili prejšnji teden obveščeni o vlomu v Krškem, kjer je neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo. Ukradel je prenosni računalnik, ročne ure, zlat nakit in povzročil za okoli 2500 evrov škode.
Oglej si celoten članek

Sevniški policisti so istega dne v popoldanskih urah v Stržišču ustavili osebni avtomobil, v katerem je bil kot potnik 49-letni osumljenec, ki je imel pri sebi ukradene predmete. Te so zasegli in vrnili oškodovancu, 61-letnemu vozniku in 49-letnemu osumljencu z območja Sevnice so odvzeli prostost in ju pridržali.

Kasneje so ugotovili, da je 49-letnik osumljen še najmanj petih vlomov v stanovanjske hiše in sicer dveh vlomov na območju Gorenjega Leskovca, dveh na območju Hrastnika, enega na območju Trbovelj.

Osumljenca, ki so ga v zadnjih osmih letih že 18-krat obravnavali zaradi premoženjskih kaznivih dejanj, 16-krat je bil za kazniva dejanja tudi obsojen, so s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je po zaslišanju zanj odredil pripor.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:38 25. Februar 2020.

    Čakaj... v 8 letih so ga 16 krat obravnavali? Pa kako imamo lahko še bolj nesposobno sodstvo kot v najbolj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.